Mina hundar

Finsk lapphund i Norrbotten

Gloivas kennel

Hanar

Gloivas Eurus

Eero föddes som valp nummer fem i kullen, minstingen som bara var. Han var ganska oansenlig tyckte jag till att börja med, men sen så helt plötsligt blev han mer wow. Eero stannar på tillväxt hos mig för att se hur han utvecklar sig. Lite roligt är det att ha en hane hemma också. Eero är en trevlig och lugn kille som tar det mesta med ro.

HD

ED

Ögon

PRA

Pompes

DM

Övrig information

B/B

UA

UA -22

B

Hereditärt fri

Hereditärt fri

Cert på  nat. uts.

Tikar

Gloivas Cheimon

Keima

SE25604/2018

Keima är den ultimata  knähunden som helst skulle vilja krypa in under skinnet på en ibland. Hon är en aktiv dam som lika gärna klättrar på bänkar som ligger på golvet. Hon har en tydlig av- och påknapp och är väldigt social och trevlig.


HD

ED

Ögon

PRA

Pompes

DM

Övrigt

B

UA

UA -22

B

Fri (Hereditärt)

Fri

jkl: Exc
BPH (Skottfast)

Gloivas Eris

Akira är en glad och busig tik som älskar det mesta, hon är ute på foder och jag hoppas hon håller måtter för avel längre fram


HD

ED

Ögon

PRA

Pompes

DM

Övrigt

A/A

UA

UA-22

B

Fri (Hereditärt)

Fri (hereditärt)

Gloivas Danzi

Danzi

SE31641/2019

Danzi är en hund med tydlig av- och påknapp. Ute är det bus och spring som gäller än så länge, men inne ligger hon gärna och gosar. Hon är överlag en ganska lugn hund som älskar alla nya människor och går bra samman med de hundar hon träffat. Det bästa hon vet är att äta och hon gör vad som helst för lite godis.


HD

ED

Ögon

PRA

Pompes

DM

Övrigt

B

UA

UA

A (fri)

Fri (Hereditärt)

Bärare

Reserv-cert på nat. uts.

Ikijään Johtotähti

Vimsa

SE55178/2014

Vimsa, eller Ikijään Johtotähti som hon egentligen heter, föddes i Finland den 10:e september 2014. Jag fick förmånen att köpa denna pigga, glada och härliga tjej. Hon är en dam med mycket skin på näsan och som har en härlig energi.

 

Vimsa är väldigt livlig och kontaktsökande, hon har mycket spring i benen men även en väldigt tydlig av- och på knapp. Med Vimsa springer jag en hel del i utställningsringen och vi tränar även rallylydnad och andra saker som vi tycker är roligt.


HD

ED

Ögon

PRA

Pompes

DM

Övrigt

B


UA

UA-20

A (hereditärt)

Fri (Hereditärt)

B

Ökl: CERT

2 valpkullar
Pensionerad